Back-up Online

Patiëntinformatie, protocollen, de administratie en de bedrijfsvoering van de apotheek of praktijk moet altijd tot uw beschikking staan. Om te voorkomen dat in het geval van storingen of andere calamiteiten uw gegevens niet verloren gaan, maakt u waarschijnlijk regelmatig een back-up van alle data.

Wij gaan daarin een stukje verder en bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogeheten “off-site” back-up, ook wel back-up online genaamd. Deze oplossing biedt voordelen ten opzichte van de traditionele back-up op tape of disk. Zo wordt uw back-up automatisch dagelijks gemaakt en meteen veilig buiten uw pand opgeslagen. Het belangrijkste is dat u er geen omkijken meer naar heeft en de algehele bedrijfsvoering gewaarborgd is.

Backup-online maakt gebruik van de nieuwste en optimaal beveiligde technologie. Uw gegevens worden dagelijks versleuteld, gecomprimeerd en via internet verzonden naar het datacenter. Per e-mail ontvangt u een korte rapportage waarin u kunt zien dat de back-up geslaagd is. Zo weet u zeker dat uw data beschermd is en dat alle gegevens desgewenst met één druk op de knop zijn terug te halen.

Kortom: deze dienst verzekert u van een zorgeloze back-up.

 

Zorg-IT
Skager Rak 9
9642CT, Veendam

Wilt u meer informatie ?

Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen!