Netwerk en Security

Wilt u dynamische veranderingen in uw netwerk realiseren? Om een maximaal rendement te bereiken, is het van belang dat uw netwerk optimaal presteert, breed inzetbaar is, betrouwbaar én robuust. Moderne netwerktechnologie maakt bovendien de connectie mogelijk met de nieuwste applicatiegeneratie binnen de eerstelijns zorg.

Intelligente infrastructuren
Het herkennen van apparatuur en gebruikers wordt steeds belangrijker. Stel bijvoorbeeld de integriteit van netwerk clients vast vóórdat er toegang wordt verleend tot het netwerk. Op basis hiervan bepaalt u welke informatie en diensten u beschikbaar stelt voor uw medewerkers, maatschapparticipanten of andere inpandige zorgaanbieders.

Geïntegreerde security
Wij adviseren, leveren, implementeren en beheren geïntegreerde oplossingen voor infrastructuren en beveiliging.
Zowel op het vlak van netwerken, toegangscontrole, firewall & VPN en remote access als gateway security oplossingen.

Mobility
Flexibel en mobiel werken is niet meer weg te denken uit een moderne werkomgeving. Om gebruikers met mobiele devices veilig, snel en betrouwbaar te kunnen faciliteren is een geschikte infrastructuur onmisbaar. Wij assisteren en implementeren tevens het “onderweg en thuis werken” met het E-Zorg netwerk.

U kunt zich voorstellen dat het handig is om bijvoorbeeld thuis uw administratie bij te werken of tijdens visites in uw HIS te kunnen kijken.
Er zijn twee manieren om verbinding met het E-Zorg netwerk te maken. U kunt het scherm van een computer in de praktijk of in de apotheek overnemen (Remote Desktop) of u creëert een extra werkplek door een rechtstreekse verbinding (VPN) op te zetten met het E-Zorg netwerk naar uw server in de apotheek of in de praktijk.