Technische installatie Apotheek VanNoord afgerond


Terug naar Nieuws

Apotheek VanNoord is onlangs gevestigd in een nieuw medisch centrum aan de Veestraat in Venlo. Samen met diverse zorgverleners een ideale lokatie om vele patienten in hun behoefte aan eerstelijnszorg te kunnen voorzien. In de afgelopen weken is de apotheek voorzien van een nieuwe ICT infrastructuur met bijbehorende werkplekken en randapparatuur.

Gevestigd Apotheker Dhr. A.Y. Ypma heeft bij de realisatie van de nieuwe apotheek goed gekeken naar innovatie en anders werken binnen een apotheek. Dit heeft hem doen besluiten om het AIS (Apotheek Informatie Systeem) APRO van software- leverancier Promedico te gaan gebruiken.

Als ICT dienstverlener is Zorg-IT betrokken bij de levering en installatie van de infrastructuur, werkplekken en benodigde randapparatuur.
In samenwerking met betrokken leveranciers is APRO door Zorg-IT zorgvuldig geconfigureerd en opgeleverd.

Apotheek VanNoord heeft op 2 januari 2019 haar deuren geopend.

Apotheek VanNoord

 
 

Bekijk ook

Eerste apotheken kiezen voor farmaceutisch zorgsysteem Apro

De eerste twee apotheken hebben een contract getekend met softwareleverancier Promedico voor het nieuwe farmaceutisch zorgsysteem Apro. Als eerste ondertekende apotheek It Noard uit Sneek. Apotheek Ter Borch in Eelderwolde volgde kort daarna. De implementatie van Apro bij It Noard start deze maand en eind augustus wordt het zorgsysteem door de apotheek in gebruik genomen.
 
Lees het hele bericht

Exclusieve samenwerking Zorg-IT en Promedico

Exclusieve samenwerking Zorg-IT en Promedico voor farmaceutisch zorgsysteem AproAutomatiseringspartner Zorg-IT en softwareleverancier voor de eerstelijnszorg Promedico hebben een exclusieve samenwerking getekend voor farmaceutisch zorgsysteem Apro. De samenwerking heeft betrekking op alle implementaties van Apro, het nieuwe zorgsysteem voor de apotheek, in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio Apro implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen Apro als zorgsysteem geïmplementeerd.
 
Lees het hele bericht

CGM versterkt haar positie in de integrale zorg markt met de unieke toepassing Zorgverband

April 2015 | Amsterdam/Koblenz| CGM versterk haar positie in de integrale zorg markt met de unieke toepassing ZorgverbandMet de overname van BS Concept Realization BV betreedt CGM de markt voor de zorg thuis. Met het product Zorgverband is het in Hilversum gevestigde BS Concept Realization BV de belangrijkste leverancier van deze nieuwe toepassing, die inspeelt op de verplaatsing van de zorg van het verzorgingshuis naar de thuisomgeving van de cliënt, waarbij de cliënt de regie over zijn zorg behoudt. 
 
Lees het hele bericht