Diensten

Netwerk beheer en advies

Ook uw netwerk is bij ons in goede handen, wij verzorgen de complete aanleg plus de installatie van uw server(s). Uw serverbeheer en netwerkbeheer besteedt u voor weinig geld uit aan Zorg-IT. U ontvangt deskundig en gedegen advies en kunt bij ons terecht voor veiligheidszaken (als back-up, antivirus en firewalls. (lees meer over beveiliging)) en flexibiliteit binnen uw netwerk.

Back-up Online

Geen dataverlies, geen risico. Door brand, diefstal, gebruikersfouten, crash van een harde schijf of waterschade kunt u in één klap alles kwijt zijn. Het herstellen van calamiteiten en de ondersteuning op het gebied van continuïteit van bedrijfsprocessen zijn cruciaal voor een effectieve en probleemloze gang van zaken in uw bedrijf. Zorg-IT levert solide back-up oplossingen en biedt u de geruststelling van beveiligde data.

  • Geheel automatisch
  • Controle op back-up bestanden
  • Bestanden worden gecodeerd
  • Eenvoudig terug te zetten
  • Veilig en gebruiksvriendelijk
  • Uw continuïteit gegarandeerd

Onze back-up dienstverlening is een geautomatiseerde service van hoog niveau die al uw waardevolle databestanden opslaat op servers van onze veilige data-centra via het internet. De informatie wordt gecomprimeerd en gecodeerd voordat deze verzonden wordt. Door gebruik van differentiële back-up methoden kan een back-up worden gemaakt van enorme hoeveelheden data. Het systeem wordt voor u in de gaten gehouden om er voor te zorgen dat uw back-up’s succesvol worden uitgevoerd. Uw worden automatisch uitgevoerd en zijn direct offsite.

 

Zorg-IT
Skager Rak 9
9642CT, Veendam

Wilt u meer informatie ?

Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen!