Diensten


Zorg-IT een ICT-partner die net een stapje verder gaat.

Bekijk de diensten die wij aanbieden op deze pagina.

Support

U kunt eenvoudig via onze website een ticket indienen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt uw problemen oplossen zonder dat uw bedrijfsprocessen hier hinder van ondervinden.

Waarom Zorg-IT?

  • Flexibiliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hoogwaardige kwaliteit producten
  • Transparantie
  • Innovatie
  • Landelijke dekking
  • Gebundelde kennis
  • Waar anderen stoppen gaan wij verder

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Advies en implentatie

Door de vele implementaties en ervaringen die we hebben opgedaan, kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Dit advies lijdt er toe dat de migratie en workflow naar het nieuwe systeem zo efficiënt mogelijk worden gemaakt.

Monitoring

Wij monitoren de E-zorg verbinding, server en malwarescanner van onze klanten. Om zo op de hoogte te blijven van verstoringen binnen de ICT-omgeving.

Onderhoud en systeembeheer

Het ICT-netwerk moet in de eerstelijns zorg continu beschikbaar zijn, daarom is goed onderhoud en systeembeheer van belang. Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen. Door proactief beheer en snelle probleemoplossing, zodat uw ICT-omgeving optimaal blijft functioneren en storingen worden voorkomen.

E-mail

Klanten hebben de mogelijkheid om hun e-mailbeheer met eventueel een eigen domeinnaam via ons af te nemen. Door gebruik te maken van Microsoft 365, kunnen wij de veiligheid van het mailverkeer waarborgen.

Security

Wij waarborgen de veiligheid van de ICT-omgeving van onze klanten door gebruik te maken van een firewall en virusscanner op alle computers, servers en hosted omgevingen.

SLA

Wij bieden diverse levels van service level agreements (SLA's) aan, zodat klanten de mogelijkheid hebben om het level te selecteren dat het meest geschikt is voor hun behoeften, en op die manier niet betalen voor diensten die niet nodig zijn. Indien u vragen heeft, kunt u een mail sturen naar info@zorg-it.com of het contactformulier invullen op de  contactpagina.


Een ticket indienen

Heeft u een vraag of probleem? Maak dan middels onderstaande knop een ticket aan.
Onze helpdesk neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Ticket indienen